Digitalisering

Lær mer om hvordan Enterprise Content Management kan hjelpe din bedrift. Lær mer om hvordan Enterprise Content Management kan hjelpe din bedrift.

Hva er ECM?

En kort introduksjon

ECM er mye mer enn bare digital oppbevaring av dokumenter. I denne videoen forklarer fagansvarlig for ECM hos Itevo hva Enterprise Content Management er.

Spar tid og penger

Digitalisér nå!

De aller fleste prosesser er bundet til dokumenter, enten i fysisk eller digital form. Ut av disse dokumentene kommer ofte en kompleks arbeidsflyt med mange ansvarlige som alle må utføre sine oppgaver for at prosessen skal fullføres.

Ved å digitalisere dokumentene, og legge de inn i en arbeidsflyt så oppnår man langt større synlighet på alle stadier slik at man tidlig kan fange flaskehalser før de koster bedriften tid og penger.

Hos Itevo kan du få hjelp med å implementere Therefore™ samt innføre automatiserte prosesser som sørger for at bedriften oppfyller blir mindre avhengige av fysiske dokumenter og ressurskrevende prosesser.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om informasjonshåndtering.

En digital arbeidsflyt lar deg:

Fange

Ta vare på alle typer data og organiser ustrukturerte data uansett hvor de skulle befinne seg.

Med Therefore kan du sørge for at alt fra fysiske papirer til elektronisk informasjon ,som e-post eller data fra egne fagsystemer, samles på ett sted.

Håndtere

Med Therefore administreres informasjon som en strategisk ressurs.

Tildel oppgaver og samarbeid på dokumenter og arbeidsprosesser basert på definert arbeidsflyt med versjonskontroll og full historikk i alle ledd av prosessen.

Sikre

Vær trygg, vel vitende om at informasjonen er lagret trygt og sikkert.

Therefore er sabotasjesikker, og ved hjelp av tilgangskontroll vet du alltid hvem, når og hva. Hvem har tilgang, hva har de tilgang til og når har de brukt ressursen.

Automatisere

La Therefore™ automatisere og optimalisere sentrale forretningsprosesser for deg.

Ved å sette opp arbeidsflyt kan komplekse arbeidsprosesser fullstending automatisere fra start til slutt, med både interne og eksterne deltagere og informasjonsflyt.