ERP og Økonomi

Sørg for at dine ansatte har de verktøy de trenger når de skal ut og selge ditt produkt. Full CRM og salgsstøtte.

Hold komplett oversikt over økonomien og lønn til dine ansatte.

Med en ERP-løsning får du bedre oversikt over dine innkjøp hva du har på lager og logistikken rundt.

Vi utvikler integrasjoner som er tilpasset dine behov. Finnes ikke funksjonen idag kan vi lage den.

ERP - For din bedrift

Vi leverer løsninger som gjør det enkelt å utføre arbeidsoppgaver som fakturering, regnskap, kundeoppfølging, lagerstyring, analyse, timeregistrering og lønn i en integrert løsning.

Vi kan tilby mange plattformer, og tilpasser den ut ifra den arbeidsmetoden som vil passe dere best.

Om dere er en- eller flere brukere i bedriften kan dere være trygge på at løsningen kan utvides med mer funksjonalitet når virksomheten og behovene vokser.

Vi har mange hyllevare-løsninger som passer rett inn for  de fleste på SMB-markedet, men for enkelte kan det være en stor oppgave å implementere et nytt ERP-system og krever derfor nøye planlegging.

Vi hjelper deg med å analysere behovet , tilpasse løsningen og gir deg opplæring, slik at du får mest mulig utbytte av løsningen.

Trenger du å integrere nettløsninger, kassepunkter , digital arkiv eller arbeidsflyt med systemet, kan vi bistå med det også.

Et godt ERP-system bør dekke de behov du har i dag, men samtidig være skalerbart slik at det kan vokse sammen med din bedrift.

Våre Visma og Mamut sertifiserte konsulenter hjelper deg med prosjektering, implementering, tilpasning og opplæring.

Ikke bare hjelper vi deg med å finne riktig løsning og implementeringen av den, men vi er her for deg når du skulle ha behov for hjelp. Les mer om vår Support 24/7 tjeneste.